FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken VW VOLKSWAGEN

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Remblok slijtage

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remblokken voor uw auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.