FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remblokken VW VOLKSWAGEN

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model VW VOLKSWAGEN?

Remblokken VW VOLKSWAGEN

Versleten remblokken

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Goedkopen remblokken auto

Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDPONTIACDODGEROVERLANCIA.

Remblokken vervangen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Je kunt bij ons betalen via iDeal en AfterPay Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.