FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. Apk- keur en remcilinders. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen.

Hoofdremcilinder auto bestellen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden.

Wielremcilinder vervangen

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt.