Facebook

Remcilinders DAIHATSU

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model DAIHATSU?

Remcilinders DAIHATSU

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen. Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. Elke DAIHATSU heeft een eigen VIN-nummer.

Koppelingscilinder vervangen auto

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Vervangen is dan noodzakelijk maar gelukkig niet zo prijzig. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof.

Producten
Hoofdremcilinder voorzijde
Artikelnr: 61621
120,40
222,95
incl. BTW