Facebook

Remcilinders INFINITI

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model INFINITI

Remcilinders INFINITI

Koppelingscilinder vervangen INFINITI

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.