Facebook

Remcilinders LAND ROVER

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Remcilinders LAND ROVER

Koppelingscilinder vervangen LAND ROVER

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. Remcilinders is een verzameling van hoofdremcilinder wielremcilinder remkrachtverdeler en koppelingscilinders door al deze onderdelen worden bediend middels remvloeistof en zitten op verschillende plaatsen onder de auto gemonteerd. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken.

Producten
Koppelingcilinder -pedaal voorzijde
Artikelnr: 51960X
63,65
115,72
incl. BTW