FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remcilinders LINCOLN

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Remcilinders LINCOLN

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, PayPal en overboeking Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Apk- keur en remcilinders.

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCAUDIJAGUARLINCOLNFIAT. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LINCOLN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wielremcilinders willen nog wel eens lekken en zorgen dan voor remverschil of te weinig remvermogen doordat bijvoorbeeld de remschoenen nat zijn geworden. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Koppelingscilinder vervangen auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.