FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders LINCOLN

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Wielremcilinder vervangen

De remcilinders voor uw auto vind u bij autopartsonline.nl met echte kortingen en simpel door het invullen van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de LINCOLN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De juiste werking wordt gecheckt en uiteraard wordt er gekeken naar lekkage omdat deze delen bediend worden door remvloeistof. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto.

Hoofdremcilinder auto bestellen

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWSUZUKIJEEPFORD. Wat wel belangrijk is om de remvloeistof om de 2 jaar te verversen en het hele remsysteem even door te spoelen hierdoor gaan boven genoemde auto onderdelen langer mee. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.