Facebook

Remcilinders MITSUBISHI

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Voor welk model MITSUBISHI?

Remcilinders MITSUBISHI

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een wielremcilinder kunt u bij ons al kopen vanaf een kleine 10 tot 15 euro een hoofdremcilinder kan wel prijziger zijn maar komt niet vaak voor om te vervangen dit geld ook voor een remkrachtverdeler. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koppelingscilinder vervangen auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Ook de cilinders dragen bij aan de veiligheid van de auto en worden daarom dus bij de apk keuring nagekeken.

Producten
Reparatieset, hulpcilinder voorzijde
Artikelnr: 53450
13,14
25,77
incl. BTW

Koppelingcilinder -pedaal voorzijde
Artikelnr: 71352
34,70
65,48
incl. BTW