Facebook

Remcilinders TESLA

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Remcilinders TESLA

Zelf een remkrachtverdelen vervangen

Elke TESLA heeft een eigen VIN-nummer. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Het ontluchten van een hoofdremcilinder

De remcilinders voor uw auto vind u bij autopartsonline.nl met echte kortingen en simpel door het invullen van uw kenteken. Koppeling cilinders vallen buiten de apk eisen daar deze uw koppeling bedienen en geen veiligheidsrisico met zich mee brengen. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, MisterCash, iDeal en Creditcard Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koppelingscilinder vervangen auto

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De werking is bij alle hetzelfde een pedaal bediend de onderdelen en deze bedienen weer de remschoenen of remklauwen of koppelingsdelen in de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.