FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remcilinders VOLVO P 122 S AMAZON Stationwagen (120, 121)

Remcilinder is een verzameling van wielremcilinders hoofdremcilinders en koppelingcilinders deze worden allemaal gevuld en bediend via remvloeistof en hebben verschillende werkingen. De hoofdremcilinder geeft de druk door vanaf het rempedaal naar de wielremcilinders en remklauwen deze worden bekrachtigd door de hoofdremcilinder. De koppelingcilinders bedienen de koppeling en worden ook gevuld met remvloeistof.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Ontluchten wielremcilinder van uw auto

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO P 122 S AMAZON Stationwagen (120, 121), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Wielremcilinder vervangen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Bosch, Bendix, Pagid, ATE, Brembo, Lucas, Jurid, Zimmermann en TRW Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De cilinders zitten meestal niet erg vast geroest en kunnen vaak makkelijk gedemonteerd worden. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Hoofdremcilinder auto bestellen

Wij zorgen middels onze extra check ervoor dat u altijd de juiste auto onderdelen krijgt. Apk- keur en remcilinders. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Remcilinders en koppelingscilinders vervangen is een redelijk eenvoudige klus, wel moet u altijd zorgen dat u voldoende remvloeistof tot u beschikking hebt en het remsysteem moet na vervanging altijd ontlucht worden.