FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen ALFA ROMEO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAVAUXHALLDACIADAFCHEVROLETFIAT. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt.

Het ontluchten van een remklauw

Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Remklauw revisiesets auto

Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bosch, ATE en Bendix Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.