Facebook

Remklauwen ASTON MARTIN

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model ASTON MARTIN?

Remklauwen ASTON MARTIN

Remklauw terugstellen ASTON MARTIN

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELSKODANISSANCADILLAC. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Rode remklauwen

Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor.

Remklauw met 1 piston

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.