Facebook

Remklauwen BMW 8 Gran Coupe (G16, F93)

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

Remklauwen BMW 8 Gran Coupe (G16, F93)

Rode remklauwen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 8 Gran Coupe (G16, F93) komen. Remvloeistof is meestal dot4. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest.

Remklauw terugstellen BMW

Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIISUZUKIAMERCEDES-BENZMASERATILAMBORGHINI. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw.

Remklauw met 1 piston

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.