Facebook

Remklauwen BMW X4 (G02, F98)

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen BMW X4 (G02, F98)

Remklauw terugstellen BMW X4 (G02, F98)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Remvloeistof is meestal dot4.

Remklauw met 1 piston

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. De handrem wordt bediend door de handremkabel. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem.

Rode remklauwen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.