Facebook

Remklauwen BMW X6 (G06, F96)

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remklauwen BMW X6 (G06, F96)

Rode remklauwen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSCHEVROLETTESLAMAZDA. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers.

Remklauw met 1 piston

Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU. Remklauwen reviseren is vaak duurder dan nieuwe . Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW X6 (G06, F96).

Remklauw terugstellen BMW

Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Roest geeft problemen met de afdichtingen en zuigers. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.