Facebook

Remklauwen CADILLAC STS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

Remklauwen CADILLAC STS

Rode remklauwen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC STS. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Een remblokset zit minimaal per 2 remblokken in de remklauw.

Remklauw met 1 piston

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Demonteren van remklauwen stelt niet veel voor. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en MisterCash Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remklauw terugstellen CADILLAC

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Onze remklauwen worden geproduceerd in de EU.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.