Facebook

Remklauwen CADILLAC XLR

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

Remklauwen CADILLAC XLR

Rode remklauwen

De handrem wordt bediend door de handremkabel. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC XLR komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Remklauw met 1 piston

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen.

Remklauw terugstellen auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.