Facebook

Remklauwen CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remklauwen CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback

Remklauw met 1 piston

Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remklauw revisie komt nog wel voor bij oldtimers. Elke CHEVROLET AVEO / KALOS Hatchback heeft een eigen VIN-nummer.

Rode remklauwen

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de CHEVROLET dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remklauw terugstellen auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.