FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen DACIA LOGAN (LS_)

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets DACIA LOGAN (LS_)

Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DACIA. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen.

Het ontluchten van een remklauw

Een remtang kan met een stevige tang terug geduwd worden, het beste is dit te doen als de oude remblokken nog in de remklauw zitten, let op dat het afdichtrubber niet beschadigd dit kan lekkage veroorzaken. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vastzittende remklauw

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. En soms dot3.