Facebook

Remklauwen DS

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen DS

Remklauw met 1 piston

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DS past. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en AfterPay Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Rode remklauwen

Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Remklauw terugstellen auto

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. A-merken remklauwen zijn TRW BOSCH LUCAS en ABS. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.