FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remklauwen FERRARI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen FERRARI

Remklauw met 1 piston

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FERRARI. De remweg wordt mede bepaald door de afmeting van de remtang. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen.

Rode remklauwen

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Remklauw terugstellen auto

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Ontluchtingsnippels breken vaak af bij ontluchten. Let op het remolie reservoir deze kan door het terug duwen van de remzuiger overlopen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.