FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen FERRARI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets FERRARI

Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Het ontluchten van een remklauw

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Pistons ook wel zuigers genoemd gaan roesten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vastzittende remklauw

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Een remklauw vervormt licht door de ontstane remkracht. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert.