FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen GMC

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. En soms dot3. Wij controleren altijd bij de GMC dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remklauw revisiesets auto

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Bij het vervangen van de remklauw verliest u ook remvloeistof, welke bijgevuld moet worden. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen.

Vastzittende remklauw

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.