Facebook

Remklauwen GMC

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen GMC

Remklauw met 1 piston

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Pekel in de winter is slecht voor de werking van uw remklauwen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw GMC. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remklauw terugstellen auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGFIATBEDFORD. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Rode remklauwen

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.