FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen LAND ROVER

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Soms zijn er alleen bepaalde delen van de remklauw beschadigd, zoals bijvoorbeeld de rubbers. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment.

Remklauw revisiesets auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij montage altijd de remvloeistof bijvullen of verversen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINITOYOTAVAUXHALL.

Het ontluchten van een remklauw

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Een handrem mechanisme in de achterklauw werkt vaak niet meer. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem.