FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MERCEDES-BENZ

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remklauw revisiesets MERCEDES-BENZ

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Het ontluchten van een remklauw

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken.