Facebook

Remklauwen MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remklauwen MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Remklauw terugstellen MERCEDES-BENZ 190 (W201)

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Remklauwen worden bij de apk keuring uitvoerig op werking getest.

Remklauw met 1 piston

De apk keuring let niet op de remvloeistof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINSAABBUICKSMARTCADILLACDAEWOO. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten.

Rode remklauwen

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Losse onderdelen van een remtang zijn bijvoorbeeld de pistons. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten
Remklauw achterzijde, rechts
Artikelnr: 428562
79,94
163,15
incl. BTW

Remklauw voorzijde, links
Artikelnr: 428551
85,86
156,11
incl. BTW