FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen MITSUBISHI

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets MITSUBISHI

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Roest in remklauwen veroorzaakt vast zitten en lekkage. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Remklauw met handrem kan electronisch of mechanisch zijn.

Het ontluchten van een remklauw

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Vastzittende remklauw

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Vocht kan roest in de remcilinders veroorzaken. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.