Facebook

Remklauwen NISSAN NV200 / EVALIA Bus

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen NISSAN NV200 / EVALIA Bus

Remklauw met 1 piston

Remvloeistof van dot5 is voor extreme belasting van de remmen. Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Achter remschijven betekend dus ook achterklauwen. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem.

Remklauw terugstellen NISSAN NV200 / EVALIA Bus

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw NISSAN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De hoofdremcilinder werkt samen met de remklauwen Remslangen zitten altijd gemonteerd via een nippel. Het vervangen van een remklauw kunt u door een garage laten doen maar is een redelijk simpele klus, als u over voldoende technische kennis beschikt, kunt u het zelf vervangen. Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen.

Rode remklauwen

Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Ontluchten van het remsysteem gebeurd op de remklauw. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPLAMBORGHINIROVERSEATFIAT. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.