FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen NISSAN NV200 / EVALIA Bus

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Vastzittende remklauw

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASUBARUMERCEDES-BENZTOYOTA. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Remklauw revisiesets NISSAN NV200 / EVALIA Bus

Bij de apk keuring wordt het remsysteem uitvoerig getest. Naast de remklauwen hebben wij ook de complete reparatie-sets en geleide sets in ons assortiment. Remklauwen worden vaak per as vervangen. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw NISSAN.

Het ontluchten van een remklauw

Na de winter controleren en schoon maken helpt vast zitten voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.