FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen NISSAN QASHQAI II Terreinwagen gesloten (J11, J11_)

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauw revisiesets NISSAN QASHQAI II Terreinwagen gesloten (J11, J11_)

Remvloeistof is argresief en dient als chemisch afval behandeld . Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN past.

Het ontluchten van een remklauw

De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig. Een remklauw is een slijtage onderdeel van de auto Remklauwen worden meestal op de voorwielen gebruikt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert.

Vastzittende remklauw

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.