Facebook

Remklauwen OLDSMOBILE

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Remklauwen OLDSMOBILE

Rode remklauwen

Je kunt bij ons betalen via overboeking en AfterPay Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Remklauw terugstellen OLDSMOBILE

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Remvloeistof is meestal dot4. Hier bedoeld men remklauw mee. De rubber afdicht ringen kunnen gaan lekken.

Remklauw met 1 piston

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Er zijn speciale tools om een remklauw terug te draaien te koop bij de automaterialen zaken. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Meerdere nippels per klauw is mogelijk.