FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen OLDSMOBILE

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De remklauw is gemonteerd op het fusee van het voertuig.

Remklauw revisiesets OLDSMOBILE

Een defecte remklauw heeft speling of blijft vast zitten. Stinkende remsystemen komt door overbelasting. Het is zaak dat het terugstellen nauwkeurig gebeurd daar de handrem anders niet goed functioneert. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Vastzittende remklauw

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Aluminium klauwen gaan sneller vast zitten dan stalen. Na een noodstop kunnen de remschijven trillen. Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.