Facebook

Remklauwen SSANGYONG KORANDO

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.1988 tot 12.1996
50
68
Terreinwagen gesloten
Vanaf 06.1993 tot 05.1997
58
79
Terreinwagen gesloten

Remklauwen SSANGYONG KORANDO

Rode remklauwen

Remvloeistof verversen moet eens in de 2 jaar. Uitboren van nippels beschadigd de remklauw. Elke SSANGYONG KORANDO heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATMINILAMBORGHINIMERCEDES-BENZSUBARU.

Remklauw met 1 piston

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Een noodstop kan alleen met een goed onderhouden remsysteem. Versleten remklauwen maken de blokken en schijven ook kapot. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remklauw terugstellen SSANGYONG

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De apk keuring let niet op de remvloeistof. Als eerste demonteert u het wiel, verwijder daarna de remblokken en druk de remzuiger met het juiste gereedschap terug in de cilinder. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.