Facebook

Remklauwen TESLA

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Voor welk model TESLA

Remklauwen TESLA

Remklauw met 1 piston

De ontluchtingsnippel een kwart slag los draaien. Remvloeistof trekt vocht aan in het leidingsysteem. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Rode remklauwen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De handrem wordt bediend door de handremkabel.

Remklauw terugstellen TESLA

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. Deze kunt u zelf vervangen of door een garage laten doen. Remklauwen worden vaak per as vervangen. De bevesteging is altijd met stevige bouten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.