FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remklauwen VW VOLKSWAGEN

Net als de remschijven en remblokken, zijn de remklauwen een onmisbaar onderdeel voor het remsysteem van uw auto.Remklauwen worden ook wel remtangen genoemd. Wanneer u het rempedaal indrukt, dan drukt de remklauw met de zuigers de remblokken op de remschijven, waardoor uw auto tot stilstand komt. Remklauwen hebben over het algemeen een lange levensduur, maar door vuil kan een remklauw uiteindelijk vast komen te zitten.

Het ontluchten van een remklauw

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTSAABFERRARIDODGECITROEN. Remslangen verbinden de remtangen met het remsysteem. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Vastzittende remklauw

Tijdens onverwacht hard en langdurig remmen kunnen de remblokken roken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een standaard achterklauw terug stellen kan op 2 manieren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Remklauw revisiesets auto

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De auto kan naar links of rechts trekken als de klauw vast gaat zitten. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.