FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via PayPal Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.

Goedkope remschijven auto

Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Veiligheid staat voorop bij de productie.

Massieve remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen.