FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven ALFA ROMEO

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Last van piepen?

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen.

Goedkope remschijven auto

De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen.

Massieve remschijven

Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.