FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ALFA ROMEO ALFASUD Giardinetta

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1978 tot 12-1981
46
63
Stationwagen
01-1978 tot 07-1979
48
65
Stationwagen
03-1980 tot 12-1981
51
69
Stationwagen

Remschijven ALFA ROMEO ALFASUD Giardinetta

Last van piepen?

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERFORDCITROEN. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Geventileerde remschijven

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO ALFASUD Giardinetta.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website.