FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ALFA ROMEO ALFASUD Sprint

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven ALFA ROMEO ALFASUD Sprint

Geventileerde remschijven

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO ALFASUD Sprint dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Last van piepen?

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.

Remschijven voor uw auto

Remschijven kopen voor een auto. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.