FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ALFA ROMEO AR 6 Bus

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven ALFA ROMEO AR 6 Bus

Remschijven voor uw ALFA ROMEO AR 6 Bus

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.

Geventileerde remschijven

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Last van piepen?

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven.