FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ALFA ROMEO AR 8 Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1978 tot 08-1986
53
72
Bestelwagen
09-1986 tot 12-1989
55
75
Bestelwagen

Remschijven ALFA ROMEO AR 8 Bestelwagen

Last van piepen?

Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO AR 8 Bestelwagen past.

Geventileerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATDODGEFERRARIFORDMASERATI. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Als het wiel gedemonteerd is moet de remklauw los gemaakt worden en opgehangen worden aan de veerpoot met een ijzerdraad, zodat u de remslang die nog aan de remklauw zit niet beschadigd. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt.

Remschijven voor uw auto

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn.