FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ALFA ROMEO AR 8 Open laadbak/ Chassis

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-1978 tot 08-1986
53
72
Open laadbak/ Chassis
04-1985 tot 12-1988
68
92
Open laadbak/ Chassis
09-1986 tot 12-1989
55
75
Open laadbak/ Chassis

Remschijven ALFA ROMEO AR 8 Open laadbak/ Chassis

Last van piepen?

Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke ALFA ROMEO AR 8 Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Geventileerde remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZVAUXHALLDACIATESLALINCOLN. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.