FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ALFA ROMEO GIULIA

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1976 tot 12-1978
38
52
Sedan
01-1964 tot 08-1969
57
78
Sedan

Remschijven ALFA ROMEO GIULIA

Remschijven voor uw ALFA ROMEO GIULIA

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Geventileerde remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAMGSSANGYONGMITSUBISHICHRYSLERLAMBORGHINI. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.

Producten