FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ALFA ROMEO GIULIA GT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven ALFA ROMEO GIULIA GT

Last van piepen?

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO GIULIA GT. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie.

Remschijven voor uw ALFA ROMEO

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Geventileerde remschijven

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGAUDIBUICKLANCIAVAUXHALL. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Producten
Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 08.1365.10
59,77
153,27
incl. BTW