FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ALFA ROMEO GIULIETTA Bestelwagen

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
04-2011 tot 02-2016
173
235
Bestelwagen

Remschijven ALFA ROMEO GIULIETTA Bestelwagen

Last van piepen?

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO GIULIETTA Bestelwagen past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remschijven voor uw auto

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Zimmermann, Bosch, ATE, Brembo en Rofren Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden.

Geventileerde remschijven

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Remschijven kopen voor een auto.