FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ALFA ROMEO GTA Coupé

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschijven ALFA ROMEO GTA Coupé

Remschijven voor uw ALFA ROMEO GTA Coupé

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACDAIMLERFIATRENAULT. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden.

Last van piepen?

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Veiligheid staat voorop bij de productie.

Geventileerde remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen.

Producten