FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven ALFA ROMEO MONTREAL

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
12-1972 tot 03-1979
143
194
Coupé

Remschijven ALFA ROMEO MONTREAL

Remschijven voor uw ALFA ROMEO MONTREAL

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERAUDIJEEPCHEVROLETFERRARI. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Geventileerde remschijven

U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Veiligheid staat voorop bij de productie.

Last van piepen?

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen.