Facebook

Remschijven ASTON MARTIN

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Voor welk model ASTON MARTIN

Remschijven ASTON MARTIN

Geventileerde remschijven

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Last van piepen?

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ASTON MARTIN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remschijven voor uw auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.8780.21
278,15
794,73
incl. BTW

Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.8780.21
278,15
794,73
incl. BTW

Remschijven achterzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.8781.21
267,02
606,87
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.