Remschijven AUDI 200 (44, 44Q)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Massieve remschijven

Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken.

Goedkope remschijven AUDI 200 (44, 44Q)

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETSMARTCADILLACROVERALFA ROMEOISUZU.

Last van piepen?

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.