FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 200 (44, 44Q) 2.1 5E 136PK
Bouwjaar 08-1983 - heden

Remschijven AUDI 200 (44, 44Q) 2.1 5E

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

De beste Remschijven voorzijde
De beste Remschijven achterzijde

Massieve remschijven

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de AUDI 200 (44, 44Q) 2.1 5E dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Goedkope remschijven AUDI 200 (44, 44Q)

Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Je kunt bij ons betalen via PayPal, iDeal en Creditcard

Last van piepen?

Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI.