FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 200 (44, 44Q) 2.2 137PK
Bouwjaar 08-1984 - heden

Remschijven AUDI 200 (44, 44Q) 2.2

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

De beste Remschijven voorzijde
De beste Remschijven achterzijde

Last van piepen?

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACJAGUARBEDFORDISUZU. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI 200 (44, 44Q) 2.2 komen.

Massieve remschijven

Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI 200 (44, 44Q) past.

Goedkope remschijven AUDI

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt.