FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI 200 (44, 44Q) 2.2 Turbo quattro 200PK
Bouwjaar 02-1988 - heden

Remschijven AUDI 200 (44, 44Q) 2.2 Turbo quattro

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

De beste Remschijven voorzijde
De beste Remschijven achterzijde

Massieve remschijven

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTLAND ROVERLANCIASUZUKIFIAT. Elke AUDI 200 (44, 44Q) 2.2 Turbo quattro heeft een eigen VIN-nummer. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd.

Last van piepen?

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Goedkope remschijven AUDI 200 (44, 44Q)

Remschijven kopen voor een auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.