FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven AUDI 80

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1966 tot 08-1968
59
80
Sedan

Remschijven AUDI 80

Geventileerde remschijven

Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI 80 komen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Last van piepen?

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Remschijven voor uw AUDI

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPDODGEAUDILAMBORGHINI.

Producten
Remschijven voorzijde Brembo premium
Artikelnr: 09.7821.10
72,50
172,63
incl. BTW