FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remschijven AUDI A1 CITY CARVER

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2019 tot heden
70
95
Hatchback
07-2019 tot heden
85
116
Hatchback
07-2019 tot heden
110
150
Hatchback

Remschijven AUDI A1 CITY CARVER

Last van piepen?

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENLDVDSVOLVOTESLACADILLAC. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen.

Geventileerde remschijven

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A1 CITY CARVER. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen.

Remschijven voor uw AUDI

Elektrisch remmen wordt de toekomst. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.